Fred de la bretoniere voor heren

STRAK, STOER & STYLISH

Fred de la Bretonière for Men
(schoenen, klassiek & casual)

Fred de la Bretonière weet natuurlijk heel goed wat zijn ‘vrienden’ willen. Daarom ontwierp hij voor mannen een uiteenlopende collectie modellen. Strak, stoer, stylish en simpel, Fred haalde voor deze zomer alleen het beste voor mannen uit zijn stijlenkast.

Sneakers & Klassiekers

Contrastrijk en toch zo gelijkwaardig. Sneakers en klassiekers zijn beide immers onmisbaar in de mannengarderobe. Voor het voorjaar maakte Fred twee stoere eigentijdse sneakers. Beide modellen zijn echt casual sportschoenen. Van vaal zwart leer en canvas met gele suède strepen werd een sportschoen op een dikke zool gemaakt. En uit vaal zwart leer met een rood accent, witte contrasterende stiksels en belijning zijn de sneakers met vaal leren neus vervaardigd. Beide modellen kregen een nonchalante look door hun ouderwetse lichtgekleurde veter.

Klassiek qua model maar in gedurfd materiaal. Freds Capped Oxford is uitgevoerd in mat leer met een ingedrukte crocoprint en afgeboord met suède. ‘Schoenen met een bite’ dus en dat geldt ook voor de enkelhoge veterboot in bruin crocoprintleer. De leren zool en een derby met twee vetergaatjes geven dit model een klassieke uitstraling met een nonchalante touch. Ook op de bekendste der herenklassiekers – de brogue – maakte Fred een variatie. Deze gaatjesschoen kreeg een nieuwe look door ‘m op een slanke leest te maken van antiek hand gepoetst bruin kalfsleer op een leren doorgenaaide zool.

Boots & Best buys

Nee, we wonen niet in Spanje. Dus is een paar goede laarzen in ons wisselvalige lente/zomer klimaat geen overbodige luxe. Daarom is er een zeer mooie herenlaars ontwikkeld met een nonchalante look. De laars is volgens de nieuwste trends gemaakt van twee soorten leer. De schacht is van ruw, gevet suède en de voet is uitgevoerd in glad leer. Een spannende combinatie! En deze mag je ook al niet missen. Fred’s desertboot… alleen de naam is al hoogzomer! Deze schoen met een platte lederen veter is gemaakt van wildleer en heeft een extra brede grove naturel stormrand en een leren zool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>