Fred de la bretoniere voor kinderen

Fred de la Bretonière for Kids

Eigenwijs volwassen en ieder seizoen weer mooi door eenvoud. Fred de la Bretonière for Kids brengt een kindercollectie die kleine fashionista’s, hippe boys én hun ouders onweerstaanbaar zullen vinden. Met verschillende uitvoeringen en stijlen kleed je kids zomers, speels en zijn ze al vroeg voorzien van het onmiskenbaar herkenbare Fred de la Bretonière handschrift.

Bretons
BRETON MICRO

Een nieuwe Breton! Comfortabel, basic en vooral… speciaal voor de zomer! De Breton Micro lijn heeft door de herkenbare ronde neus en basic look een echte Breton-uitstraling. Het speciale dunne zooltje dat op ambachtelijke wijze is vervaardigd uit micro en rubber met een doorgestikte hielpartij, maakt deze groep de ideale koele maar toch stevige kinderzomerschoen. Breton Micro’s zijn er in de kleuren nutsbruin, beige, oranje, geel en koraal. Ze zijn gemaakt van nonchalant levendig leer en van basic nubuck. Een superserie die verkrijgbaar is in de modellen: ballerina, lage veter, klittenband, chelsey en t-band.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>