Nieuwe ontwerpen

Fred de la Bretonière ontwerpt naast de producten, die onder zijn eigen naam verkocht worden, ook voor andere merken. Zo ontwerpt hij al jaren voor de merken Gasp en Van Schaffelaer, schoenmerken van de gerenommeerde firma van Bommel. Ook heeft hij in de loop der jaren prachtige speciale producten ontwikkeld. Bijvoorbeeld voor de merken Heineken, Ahrend kantoorartikelen, de modemerken Dubarry en Turnover en de modetijdschriften Elle, Living, Marie-Claire en Seasons. Aan deze ontwerpen wordt in samenwerking met de klant, al dan niet, de naam Fred de la Bretonière verbonden.

Voor de productie van deze ontwerpen, indien het schoenen en accessoires betreft, is Estral Handelsonderneming meestal verantwoordelijk. Indien Estral geen mogelijkheden voor productie ziet of als de klanten andere wensen hebben dan wordt de productie, verkoop en distributie elders onder gebracht. Zoals bijvoorbeeld voor kleding en interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>