Tassen van Fred de la Bretoniere

Tribeleer bleek een enorm succes in de afgelopen seizoenen. En een vraag die blijft, dient natuurlijk beantwoord te worden! Daarom is de tassenlijn uitgebreid met een serie nieuwe modellen in het mooie levendige en stevige materiaal tribe. Er zijn verschillende shoppermodellen in aardse tinten, voorzien van rits- of flapsluitingen en soms met vakken aan de buitenkant. Nieuw is de schouderophanging, deze is nu namelijk zodanig dat de draagband heel gemakkelijk versteld kan worden van lang (voor het schuin dragen) naar stand okseltas. Van utah is een serie buideltassen met opvallende naar buiten gestikte naden. Ze zijn verkrijgbaar in de natuurtinten ivoor, ecru, havannabruin en zwart.

Wil je een ander materiaal? Kijk dan naar de tassen van slappe nappa met een opvallend brede band. Deze modellen zijn er in A4 en A5 formaat en in de kleuren zwart, naturel en crème. Ze zakken lekker in elkaar en juist dat maakt ze heel speciaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>